Kret :P

Nu har jag kommit hem från Kreta och så eller de va typ förra veckan :P Men jag har ju inte bloggat på ett tag ^^ Så tänkte försöka blogga lite mer iaf ;)

Men igår va iaf jag och Konne på fotbollsträning och de va typ kul och innan de va vi i stan och kollade på lite grejer sen fikade vi på cafe Viskan. Asså vi gick typ till ett rum jätte långt in och de va typ asa mysigt ^^

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men bloggar iaf mer sen :P

//Emma :*

Ny bräda ;)

Igår va jag och Konne i stan och köte varsin ny skatebord ;) Vi köpte liadana :P
Snart ska jag och konne kanske dra till knalle och kolla runt lite :) Sedan blir de antagligen så att Konne sover hos mig och vi ska baka cupcakes!!! :D Aja bloggar mer sen!! :)


//Emma

Kunskapsjoggen

Idag va de invigning av de nya jogginspåret som går runt kunskapsskolan. Man skulle alttså springa 5 km! :)
Man startade i 2 olika grupper, ena gruppen var för dom som vill bli tidtagna och den andra gruppen för dom som inte ville springa på tid. Jag valde inte att springa på tid så jag och dom andra började springa 5 minuter efter dom som ville blit tidtagna.

Noah sprang med dom som ville bli tidtagna och han kom 3:a på ca. 29 minuter och jag kom i mål på ca 32 minuter! :) Är jätte nööjd!! :D Sen fick vi gå hem för vi hade halv studiedag så hela dagen hade gått åt till att se på film i skolan och sen springa! ;)

//Emma

Tröööök...... ;)

Asså nu har jag verkligen trååkigt. Siter här hemma framför Tv:n med datorn och väntar på att Konne ska komma! :) Hon var tvungen att gå ut och gå med sina hundar men sen skulle hon komma! ;) Så vi ska va me varan en liten stund! :)

Sen när mamma kommer hem så ska antagligen vi åka och köpa en knägrejjs till mig eftersom när jag typ springer och sånt i bland så kan jag få jätte ont i knät.

Bloggar mer sen!!! :D

Asså jag älskar dig värkligen av hela mitt hjärta!! <3


//Emma

Hej igen!! :D

Jag har nyss fått ett nytt objektiv och jag är super glad!!!! :D
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men kanske åka och rida wanda! :) Och fota lite såklart!! ;) Aja har inget mer att skriva :P

Här får ni en bild på Wanda! :)

//Emma :)


RSS 2.0